Tuesday, November 8, 2016

Huru-Ukko ja HelppoHeikki etsivat koteja!

H-pentueen pojat Huru-Ukko ja HelppoHeikki etsivat itselleen viela kotia.

Molemmat pojat ovat erittain leikkisia ja sosiaalisia lapsukaisia, joilta ei ruokahalua puutu.

Tassapa hieman tietoa.
Isana vauveleilla on Graffias Adoro, komea sininen kollipoika ja emana CH Wildhawk's Bena, JW, kaunis ruskeataplikas neitonen. Molemmilla vanhemmilla on kauniit vihreat silmat. Vanhemmat ovat myos PRA-negatiivisia, joten lapsukaisetkin ovat negoja.

Pojat ovat syntyneet 27.8.2016 ja valmiit muuttamaan uuteen kotiin ennen joulua. Kuljetus on jo muutamalle sisarukselle varattuna Suomeen, joten Ukko ja Heikki mahtuvat viela varmasti kyytiin.
Mielellaan pojat menisivat samaan kotiin, jotta olisi painiseuraa - mutta kylla naita voi erikseenkin kysella. 

Ja koska kuvat kertovat enemman kuin tuhat sanaa...
Ensin Huru-ukko Via Nocturna
Ukko on ehkapa leikkisin pentu koko pentueesta ja jaksaa kylla puuhailla koko ajan jotain pienta. Lisaksi Ukon bravuureihin kuuluu ilveily ja naamaa osataan kylla vaantaa ties mihinka asentoon.









Ja sitten pikkuherra HelppoHeikki.
Heikki on lupaavan nakoinen nuori herrasmies. Toisin kuin Ukko, jolla tahtoo aina olla joku pieni jayna mielessa, Heikki osaa kayttaytya herrasmiesmaisesti eika turhia holmoile. Paitsi silloin kun on leikkituokio, silloin mennaan eika meinata. Heikin kanssa saa vaikka kayda nayttelyitakin kokeilemassa jos innostusta on.






Ja laitetaanpa viela pari videoklippia pentusista:




Pennut luovutetaan FIFe-rekisteroityina, rokotettuina, madotettuina ja varhaiskastroituina, eli kulkuset jaavat elainlaakarin roskakoriin ennen luovutusta.
Lisatietoa pennuista saa kysymalla sahkopostilla tai vierailemalla kissalan kotisivuilla.

No comments: