Wednesday, May 11, 2016

Pentuja vapaana

Meilla on nelja pentua viela etsimassa itselleen rakastavia koteja. Kaikki ovat valmiita muuttamaan uusien ihmisorjiensa luokse.

Pennut ovat FIFe-rekattuja, sirutettuja, rokotettuja ja ulkomaille muuttaessa saavat viela passin tassuunsa. Lemmikiksi myydessa pennut kastroidaan ennen luovutusta.

Asumme Varsovassa, Puolassa, mutta avitamme kuljetuksen jarjestamisessa jos on tarpeen.


Forcas Via Nocturna - OSH b 24 male (DoB: 16/12/2015)
Forcas on tyyppi joka ei turhaan stressaile, vaan mieluummin makailee auringossa ja leikkii lempilelujensa kanssa. Ja ne lempparilelut ovat... sukkia. Ei valia minne ne piilotat, Forcas kylla ne loytaa aina jostain. Forcasta kutsutaankin kotoisasti "HokkusPokkukseksi". Ja Forcas on kuin pieni houdini omaten erinomaiset taidot avata mika tahansa lipaston laatikko ja kaivella sielta sukkia ulos.
Forcaksen sukutaulu loytyy  taalta
Alla on muutama kuva meidan rakkaasta sukkavarkaasta ja lisatietoja Forcaksesta loytyy linkin takaa.








Gazlowe Via Nocturna - OSH e 25 male (DoB: 11/1/2016)
Gazlowe alias Kuurlo on aivan varmasti se suloisin pieni herrasmies ikina. Kuurlon sydan on taynna kultaa ja siella olisi niin paljon rakkautta jaettavana kenelle tahansa. Kuurlo on pentueen rauhallisin pentu, mieluummin istuu ja pohtii ennenkuin lahtee mukaan muiden riehumiseen. Ja toisinkuin muut pennut, Kuurlo ei ole viela tahan mennessa osallistunut mihinkaan "ei-ei" aktiviteettiin. Kuurlo on oikea rakkauspakkaus.

Kuurlon sukuselvitys loytyy  taalta. Ja jos haluat tutustua Kuurloon tarkemmin, niin tietoa loytyy  taalta.




Garrosh Via Nocturna - OSH b 03 24 male (DoB: 11/1/2016)
Garrosh, pentueen pelle. On vaikeaa pitaa ilme vakavana ja torua tata pienta apinaa kun se roikkuu verhoissa kuin apina liaanissa tai hyppii pitkin poytia minikokoisen paperinpalasen perassa kuin suurinkin saalistaja. Garrosh on pennuista se joka menee eika meinaa - eika elama taman kakaran kanssa tule varmasti kaymaan koskaan pitkaksi (Toimituksen huomio: Aivot ovat lisavaruste, jotka eivat ole talla hetkella saatavilla tahan yksikkoon). Garrosh myydaan lemmikiksi.
Sukutaulu loytyy  taalta ja lisatietoja  taalta.





Ja sitten...
General Vezax Via Nocturna - SIA e 21 male (DoB: 11/1/2016)
Vezax on erittain lupaava nuori mies ja pentueen suurin kakara. Vezax nauttii kunnon painimatseista veljiensa kanssa, samoin kuin hellyydenhetkista ihmisorjiensa sylissa. Aina rakastaessaan ihmisia, Vezaxin hanta porhottyy ihan kunnolla ja kehraaminen kuuluu kauas.

Sukutaulu loytyy  taalta ja lisatietoja  taalta.






Jos kiinnostuit pennusta ja haluat lisatietoja, yhteystiedot loytyy kissalan nettisivuilta.

No comments: