Thursday, August 29, 2013

Lilithin opas glamourin maailmaan

First of all, I apologize for all my English reading fans, but today I am going to write in Finnish as this guide has been kindly asked to be created by my fans in Finland, and as American English does not contain many of these wonderful words I will be using, I had to write this guide in Finnish (tho it is not so glamour-language as American English).
Do not worry, next guide will be again in English, and once again... my apologies.
-----------------------------------
Rakkaat lukijani. Tanaan hemmottelen teitä tallaisella pienella oppaalla glamourin maailmaan. Kuten tiedatte, englanti on kayttämani kieli ja vaikka kirjoitinkin kissojen yliopistossa erinomaiset arvosanat, saatan tehdä muutamia kirjotusvirheitä.
Idea tahän oppaaseen tuli Päivän Peilistä lemmikkipalstoilla puhuessamme eräasta Suomen mediassa tunnetusta glamourtahtösesta jonka nimea en kunnianloukkaussyytteiden pelossa mainitse.

Tämä pieni oppaani kasittelee glamouria ja sitä, miten sinä, rakas lukijani voit tehdä elämastasi entistäkin glamourimpaa!

Joten aloitetaan!

Ensiksi tarvitaan sopiva asunto. Vaikka asuisitkin pienessa vuokrayksiössa kaupungin rajan tuntumassa, voit aina kehua asuvasi kansainvalisesti tunnetulla asuinaluella muuttamalla asuinpaikkasi nimen American Englannikshi kuten esimerkiksi City of Rajakyla of Korpitaipale.
Ja kun vieraita tulee käymään, niin muista, etta sisustus on tärkeaa.
Me glamour-tähdet olemme kiireisia yötyolaisia ja jos siivoaminen on paassyt unohtumaan, se ei johdu siitä etta olisimme epasiistejä vaan siitä, että palkatut siivoojat olivat laiskoja!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vaikka kotisi olisikin pahvilaatikossa, pelkallä glamour asenteella teet siitä itselle linnasi. Minun linnaNI ei ole sinun linnasi!
Glamour tyylinen pukeutuminen on aina tärkeaa!!!!! Vaikka ruumiinrakeenteesi muistuttaisi hieman michelin-ukkoa, sen paalle vedetty tiukka makkarankuorimekko saa vain kurvisi näkymaan paremmin ja kun oikea kokosi on 42 ja mahdut kokoon 36 vaikka voipaketin levitettya ihollesi, se tarkoittaa että vaatekokosi on 36!
Kuva minusta itsestäNI kauniissa vihreassa makkarankuoriglamourmekossaNI
Ja meikkaus... kuka oikea leidi nyt lahtisikään ulkoilmaan ilman pakkelikerrosta naamassa?!!!! Koska meillä yotyölaisilla on kiireinen aikataulu, ei meikkeja kannata pesta pois nukkumaan mennessä vaan lisäta enemman uutta meikkiä heti ylösnoustessa. Talla tavalla kaikki mahdolliset epatasaisuudet ja luontoaidin antamat variläiskat katoavat tehokkaasti näkymattömiin.
YstavaNI NanoSurgat havainnollistaa meikkauksesta miten mustasta kissastakin saadaan valkea kun kaytetään tarpeeksi oikeita aineita!
Useilla glamourtahdillä on kokemuksia huumeiden käyttamisestä. Onhan se aika glamouria, vetää kokaiinia nenaan ja olla tillintallin. Kuitenkin on hyvä muistaa, etta vaikka siella Maijamissa huume on valkoista, ei se aina tarkoita, etta kaikki valkoinen puuteri on huumetta...
Se on valkoista jauhetta!!
Alkoholi kuuluu glamourtahtösen paivään. Miten sitä muuten voisikaan aamua aloittaa kuin nauttimalla lasillisen glamouria Shampangjaa tai viinia istuskellen loungessa ja jutellen ystavieNI ja uristiNI ja pappiNI ja muiden tuttujeNI kanssa.
Jos shampanjaa ei ole tarjolla, voit aina nauttia terveellisen ohrapirtelon ja lisata hieman alkomaholia joukkoon. Glamouristi!
Jokainen glamourhenkilo tarvitsee itselleen paljon aitoja koruja, joita voi esitellä julkisuudessa. Timangit kaulalla ja sormissa (tai tassuissa...) kertovat vain osan tarinasta. Vielä tarkeampaa on muistaa mainita minka hintaisia ne ovat ja kuka ne on suunnitellut. Minulla ei löydy tahän hataan kuvaa Luis Viuttonin suunnittelemasta kasilaukustaNI, mutta se maksoi minulle pienen omaisuuden ja on minun omaNI.
Bling Bling bling!!!!!!!!!!!!
Koska me glamour henkilot olemme jatkuvasti julkisuuden valokeilassa ja media seuraa meitä kuin hai laivaa, on meidan oltava aina eduksemme. Joskus kuitenkin ilkeat kärpät (kutsun ilkeamielisia ihmisia kärpiksi) saavat lahjakkaat iltapulun valokuvaajat lahjottua ottamaan meistä glamourhenkiloista vahemman edustavia kuvia ja kärppäiltapuluntoimittaja julkaisee sen, joudumme aina toteamaan etta kamera lihottaa/kuvakulma oli vaarä/uristiNI ottaa yhteytta.
Jos sattuu niin, että me glamourtahtoset joudumme poliisin ja virkavallan kanssa tekemisiin, syy EI ole meidan. Ilkeat kärpat seuraavat elamaamme ja haluavat meille vain vaikeuksia! En koskaan ajaisi autoaNI humalassa tai pahoinpitelisi muita, mutta meilla julkisuuden tahtosilläkin on heikkoja hetkia jolloin meidät ajetaan epatoivoisiin tekoihin!!!!!11!!1!!!!!! Usein täman syynä on kärppien invaasio ja heidän valeensa.
Minun taytyy tunnustaa myös että epäilen kärppien varastaneen minun puhelimeNI jossa on pinkit pupunkorvakuoreNI ja timangeja. Ei hätää rakkaat faniNI, koska uristiNI on jo ollut yhteydessa poliisiiNI ja toimittanut sinne kirjoittamaNI kirjeen ja kuvalliset todistusaineistoNI. Tulemme vaatimaan vahintaän 50t euron korvauksia puhelimeNI vaarinkaytöstä, koska saamaNI puhelinerittelyNI mukaan puhelimellaNI on soiteltu muunmuassa Maijamiin eks-miehelleNI ja suomalaiselle eks-lahnalleni joka on parittaja ja juoppo ja taysin hampaaton ja kotoisin perähikialta.

Koska  glamourtahden täytyy pitaa huolta linjoistaan, on usein mietittäva huolella mita laittaa suuhunsa. Olen tullut tulokseen, että pizza on parasta. Koska kokkiNI on usein laiska ja ei ilmesty toihin kotiiNI enkä saa aamupalaa sankyyNI, minun taytyy sitten lämmittaa pizzaa ja syoda sita. Mutta eikos sitä Maijamin kotimaassa todetakin, etta pizza on kasvis koska siina on tomaattikastiketta! Me glamourtahtoset syömme aina terveellisesti ja paljon kasviksia!
Glamourruokailua
Koska pelkka glamourtahtena oleminen ei tuo rahaa meikkipussiiNI, minun taytyy silloin talloin menna esiintymään julkisuuteen. Olenhan suuri maailmantähti, joten se, että ilmestyn keikalleni kaksi tuntia myöhassa ei tarkoita mitaan. Kaikki suuret tahdet ovat aina myöhässä ja talla tavalla tehdään selvaksi se etta yleisö vaan arvostaa minua enemman.
EsityksiiNI kuuluu yleensä pari laulua kuten suuren Norjalaisen artistin minua varten saveltäma "I luv joo beibi" ja "monkeyman" kappaleet. Laulan namä kappaleet aina keikallaNI ja mukanaNI on usein joku ystävistäNI auttamassa minua esiintymisessaNI lavallaNI.
Glamouria hehkuva keikka
KeikoillaNI usein nahdään myös erotiikkaa, koska mielestaNI erotiikka on tärkeää ja kukapa ei haluaisi ihastella minun vartaloaNI lavalla vahissä vaatteissaNI. Ilkeät kärpät vain kayttävat fotosoppia ja muokkaavat kuviaNI, jotta ne eivät vastaa totuutta. Mahdun oikeasti kokoon 34 eli olen mallinmitoissa! Tästä on todisteena iso liuta kuviaNI joissa esiinnyn MaijamisestaNI tuomissaNI mekoissaNI ja kengissaNI seka mukanaNI on ollut usein Luis Viuttonin minulle suunnittelema kasilaukkuNI.
glamouresitys
Koska suomalaiset ihmiset eivät ole ymmartäneet mitä tarkoittaa oikea glamouri, olenkin siunattu, kun synnyin Puolassa joka on ehdottomasti parempi kuin NeuvostoSuomi jossa hamraa eläma siwan kassana odottaisi kaltaistani suurta maailmantähtea. Olenkin suunnitellut taas lähtevani lomamatkalle Maijamiin ja etsin sieltä itselleni jonkin komean, nallekarhumaisen herrasmiehen joka arvostaa oikeaa kauneutta ja rakastaa minua sellaisena kuin olen!!!!!!!!!!!!!!1!!1! SUOMALAISET MIEHET EIVAT ARVOISTA GLAMOURISTA KAUNEUTTA JA EIVAT YMMARRA ETTA KUN KIRJOITTAA ERINOMAISET ARVOSANAT KOULUSTA VOI NAINENKIN OLLA ALYKAS EIKA VAIN KAUNIS!!!!1!!!!1!!! MUISTAN KUN KOULUNI REHTORINI SOITTI MINUN PUHELIMEENI JA KEHUI KAUNISTA PUHETTANI KOULUNI PAATTAJÄISTILAISUUDESSANI!!!11!!1!!!

Minulla on myos kaunis siskoNI joka on nyt pois julkisuudesta mutta hänen sijastaan keikoilla esiintyy luottomanagerini ja ystävani Kira. KIra tykkaa myös laulamisesta!
Kira laulaa
Mutta nyt minun täytyy lahtea kirjoittamaan viimeinkin omaelämankertaani, joka ei ole valheellinen ja herjaava teos, kuten erään toisen henkilon kirjoittama niinsanottu paljastuskirja. IsaNI ja AitiNI ovat erittäin vihaisia myos tästa teoksesta ja uristiNIkin kannustaa minua kirjoittamaan oman kirjaNI jossa asiat esitetaan kuten ne oikeasti ovat. Tulemme vaatimaan paljon vahingonkorvauksia tuon valheellisen kirjan johdosta ja se lapin ruutanakin joutuu vielä maksamaan tasta minulle kun uskalsi haastatteluun menna.

Muistakaa, että minulla on viela muutama viikonloppu vapaana keikkojaNI varten, joten jos haluat etta tulen esiintymaan ravintolaasi, soita minulle puhelimeeNI. Ravintolat ovat tehneet myyntiennatyksiä keikkojeNI aikana!!!!11!!!!!!!!!11111!!!!

~ Lilith the Mighty Minikitten, sinun oma glamourtahtesi!

No comments: