Friday, August 30, 2013

Lilithin Glamour Opas Vancilaan

Again my dear readers, apologies for the following post being only in Finnish, as this subject is too difficult to write with my perfect American English and some words just cannot be translated to English. Do not loose hope tho, I am planning to make my glamour guide also in English in near future!
-------------------------------------
Rakkaat lukijaNI, yleisön pyynnostä jalleen pieni glamouropas teille luettavaksi.
(ja toim.huom. Juttu on taysin kuvitteellinen ja emme tahdo herjata ketään. Sattumanvaraiset yhtelaisyydet mahdollisten tosielaman hahmojen kanssa ovat sattumanvaraisia.)

Tanään käsittelen hieman vaikeampaa aihetta... koska me taydelliset glamourtähdet, jodumme aina kärppien takaa-ajamaksi ja väärinkäsitetyksi, joudumme joskus oikeuteen ja pahimmassa tapauksessa kärppien vaino tuottaa meille vancilatuomion!!!!!!!!!!!!11!1!!! Vaikka hamraata neuvostoSuomea aina oikeusvaltiona mainostetaan, me viattomat glamourtähdet joudumme karsimään ja joudumme vancilaan! On se kumma kun herjauskirjankirjoittajat saavat olla vapaana, vaikka uristiNI on heitä kohtaan lukemattomia syytteita ja korvausvaatimuksia nostanut!!!!!11!!111!!

No, vaikka korkeimpaan hamraaseen neuvostoSuomen oikeusasteeseen on valitettu, me viattomat glamourtahdet emme pysty ikuisesti pakenemaan kärppiä ja minutkin on väärinkäsitetty ja joudun lusimaan! On se kumma kun viaton, kaunis kissaneiti joka elättää itsensa glamouresityksilla ja lauluilla ei saisi puolustaa itseaan, kun nukkuva ihmishenkilö selvästikin ajatteli hyökäta kimppuuni ja minä puolustauduin kynsillä ja hampailla!!!!!! Kärppien lavastama tilanne!!!!! Ja ilkeä tuomari ei edes suostunut antamaan minulle yöyhteiskuntapalvelua, vaan pakottaa lukkojen taakse! Minulla on kuitenkin monta fobiaa, ja vancilaan laittaminen ei sovi minulle!
Minulla on todettu arvostetun lääkäriNI toimesta muun muassa seuraavat fobiat :
(toim.huom. fobiat voivat olla vakavia, ja emme tahdo ottaa niita "leikisti" vaan ymmarramme kylla kuinka paljon fobia voi rajoittaa henkilön normaalielämää. Muistakaa, juttu on huumorilla höystetty joten otetaanpa ne pipot pois päästä kiristämästä ja palkokasvit pois sieraimista).

Ablutofobia (pelon kohteena kylpeminen, peseytyminen, puhdistautuminen) - Miten ihmeessä mina voin siella käydä nyt vuosittaisessa kylvyssaNI?! Vancilan henkilöstö ei varmana salli minun tuoda mukanaNI omiaNI hello kitty-saippuioitaNI..
Agrafobia (pelon kohteena seksuaalinen hyväksikäyttö) - Jokainen on VARMASTI katsonut Americcalaisia elokuvia ja tv-sarjoja!!! Ei minua voi laittaa vancilaan!!! Minut herkka sieluni ja vartaloni kärsii jo tästä ajatuksesta!!
Aguafobia (pelon kohteena vesi) - Liittyy läheisesti kärsimääni ablutofobiaan!!!!1111!!!
Agorafobia (pelon kohteena paikat joissa pako on mahdoton) - Eli Vancila!!!!!
Klaustrofobia (pelon kohteena suljetut ja ahtaat paikat) - eli Vancila!!!!
Ergofobia (pelon kohteena työ) - Ne yleensä pakottavat vanciloissa tekemaan toita!

Suomen oikeuslaitos tuomitsi minut vancilaan... Vaikkakin uristiNI ja lääkäriNI totesivat että en pysty selviämään sellaisissa olosuhteissa... Jos kuolen vancilassa, kärpät saavat syyn niskoilleen ja oikeus toteutuu, kun kuolen nuorena ja kauniina kuten moni americcalainen kaunotar!!!
Ja vaikka minä annan rahaa vuosittain pienten viattomien glamourkissojen suojelujärjestölle (olenhan sen puheenjohtaja ja yksi monista jäsenistäNI), sekä lahjoitan turkista tippuneet karvaNI karvattomien puudelien keräykseen, ei kukaan auta nyt minua! Viime vuonna lahjoitin jopa putkilon pikaliimaa karvattomille puudeleille, jotta saisivat pudonneet karvaNI helpommin liimattua kuontaloonsa!!!!!!!!!!!!!!
vancilaselli
Mutta, hätä ei ole tämän nakoinen!!!!!!!!! Koska olenhan minä suuri glamourtähti, tuon glamourin tanne vancilaan! Tama on minun etuoikeuteni!!!!

Ensiksikin oikeanlainen käytös, joka sopii vain kaltaisilleni glamourtahdille! Eli jos en saa mitä haluan, heittaydyn selalleni ja alan hakkaamaan vancilaselliNI kaltereita tassuillaNI. Asiaa voi tehostaa huudollaNI ja nakkelemalla tavaroitaNI kaltereitaNI vastaan.
glamourkaytosdemonstraatio
Koska vancilaselli on tylsä eika sovi hienoihin loungeihin ja luksusmökkeihin tottuneelle glamourtähdelle, voi pieni sisustus olla paikalleen. Tässä näette pinkin tyynyNI ja tärkeimmän palkintoNI jonka Nelkku-lehti minulle antoi erinomaisista saavutuksistaNI julkisuudessa.
oma "most talked glamour person"-palkintoNI
Koska ruoka ei vancilassa ole hyvää, on hyvä heti alusta lahtien vaatia kunnon eväitä. Koska me glamourtahdet emme syö ihan mitä tahansa, ja jos vancilaihmiset väittävät että emme saisi meidan arvollemme sopivaa ruokaa, suosittelen joko nälkälakkoa (joka tarkoittasi glamouristen muotojeNI katoamista) tai kunnon glamourdiivakäytöstä jonka esittelin jo yllä. Vancilaihmiset eivät voi antaa kaltaisteni julkisuuden henkilöiden nääntyä nalkään joten voin vain rauhassa odotella pizzaNI saapumista!
Koska vancilassa ei saa liikkua vapaasti, ulkoiluhetket muistuttavat hihnalenkkeja... Jos he pakottavat ulos, muista ottaa mahdollisimman nyrpeä ilme naamallesi ja poseeraa vancilan aitojen takana seisoville toimittajille (jotka ovat siellä odottamassa saadakseen kuvia minun vancilastaNI). Tällä tavalla teet selväksi minkälaisen kärsimyksen kärpät ovat aiheuttaneet ja tämä sotii ihmis (tai siis kissa) arvoaNI vastaan ja pienten viattomien mustien kissojen suojeluyhdistyksen tulisi puuttua tilanteeseen heti! On myös tärkeää olla rohkea haastattelutilanteessa ja kertoa koko totuus tästä kidutuslaitoksesta!!!!
Kuten aikaisemmin mainitsin, kärsin myös vakavasta ergofobiastaNI. Ja vancilassa joutuu usein tekemaan töitä... En minä! Tiskaaminen aiheuttaa näppylöitä herkkiin räpylöihiNI, puutöissä voin satuttaa peukaloNI, fyysinen työ aiheuttaa hien tulemisen iholleNI (joka vaatisi kayntiä suihkussa mutta koska kärsin ablutofobiasta, en pysty!!!!!!!!). Keittiötyöt sopivat vain alempiarvoisille orjille jne.. Työ... pyh! se ei kuulu glamourelamään ja olenhan tähän asti pystynyt itseni hyvin elättämään tanssimalla ja laulamalla!!!!! Jos he nyt välttämättä vaativat vancilassa että teen töitä, uristiNI kirjoittaa kirjeen ja vaatii, että saan työosuuden suoritettua yöllä pidetyllä glamourshowlla!!!! Veloitanhan usein 1000euroa showsta, joten eiköhän yksi glamourshow riitä kattamaan koko vancila-ajan työnteon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja koska olen glamourtähti ja tähdillä on aina vaatimuksia, vaadin muutamaa pulloa shampanjaa ennen esitystäNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glamour Maijami-esitys hamraassa vancilassa
Kun vancila-aika on kärsitty, kirjoitan tästä pitkän luvun omaelämäkertaaNI, joka ei ole valheellinen teos kuten ne kaikki muut teokset ja jutut joita minusta on kirjoitettu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tiedänhan minä itse itseNI parhaiten ja osaan parhaiten kertoa itsestäNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UristiNI on samaa mieltä kanssaNI asiastaNI ja lääkäriNI myös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kärsikää kärpät!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~ Lilith the Mighty Minikitten
(ps. jos yleiso niin vaatii, voin ehka ottaa hetken tai toisenkin kirjoittaakseni lisaa glamour-oppaita luettavaksenne. Lahettakaa toiveenne vaikkapa jattamalla kommentti allaolevaan kommentointikenttaan)

No comments: